Selecteer een pagina

Starten als zelfstandig psycholoog


In deze online cursus deel ik alle info die je nodig hebt om te kunnen starten als zelfstandig psycholoog. Alle thema’s worden uitgebreid besproken, waaronder alle administratieve verplichtingen en het financiële en boekhoudkundige luik.
Ik deel ook mijn persoonlijke ervaringen en tips, met als doel jou te motiveren en te behoeden voor mogelijke valkuilen.
Dankzij deze cursus krijg je veel meer duidelijkheid en zekerheid, en een boost om nu eindelijk effectief van start te gaan!

Het financiële luik als zelfstandig psycholoog

 

Werk jij al als zelfstandig psycholoog, maar geraak je niet goed wijs uit het financiële aspect en je boekhouding?
Wil je graag je boekhouding zelf bijhoudenmaar weet je niet goed hoe? Of laat je je ondersteunen door een boekhouder, maar wil je zelf ook goed begrijpen hoe alles in elkaar zitWil je meer zicht op je financiële situatie als zelfstandige? 
In deze online cursus leg ik alles uitgebreid en in eenvoudige mensentaal uit, zodat jij zelf de regie over jouw boekhouding en financiën kan houden, en een duidelijk idee hebt van hoeveel je nu eigenlijk verdient. 

Bouw een waardevolle website

 

Als je het mij vraagt is een goede eigen website een must wanneer je als zelfstandig psycholoog werkt!
Het uitbesteden van het ontwerpen van een website kost al gauw veel geld, en bovendien is het leuk om het zelf te kunnen doen zodat jouw website helemaal bij jou past. Wil jij graag je eigen website maken, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? In deze online cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je technisch relatief eenvoudig een eigen website kan bouwen. Daarnaast geef ik ook een heleboel tips en oefeningen om de inhoud van je website waardevol te maken, zodat je voldoende maar vooral ook de juiste (bij jou passende) cliënten aantrekt