Combi deal: SAZP + FLAZP

Wil jij starten als zelfstandig psycholoog, maar weet je niet goed hoe te beginnen?

Heb je nog veel vragen, twijfels en onzekerheden op allerlei vlakken?

Dan is deze combi deal wat jij nodig hebt!

Je krijgt toegang tot twee super waardevolle cursussen:
‘Starten als zelfstandig psycholoog’ en ‘Het financiële luik als zelfstandig psycholoog’.

Vroeger zaten beide cursussen in één cursus vervat, maar aangezien psychologen die al een hele tijd als zelfstandige werken ook vraag hebben naar het financiële luik, bied ik dit afzonderlijk aan. Bovendien bevatten beide cursussen zóveel informatie dat het te veel werd om nog overzichtelijk in één cursus te bundelen.

Als je nog niet (of nog maar net) bent gestart als zelfstandig psycholoog, is het voor jou het meest interessant om beide cursussen te volgen. Zo krijg je meteen een volledig beeld van het werken als zelfstandig psycholoog.

Bovendien krijg je een mooie korting van €50 in vergelijking met wanneer je beide cursussen afzonderlijk zou aankopen.

SAZP

 

 • Bevat uitgebreide informatie over álles wat komt kijken bij de opstart als zelfstandig psycholoog: de erkenning, de inschrijving als zelfstandige, het bepalen van je doelgroep, authentieke bekendmaking,…
 • Ook allerlei zaken waar je mee te maken zal krijgen eens je van start gaat als zelfstandig psycholoog komen aan bod: info over terugbetaling, het patiëntendossier, agendaplanning, afspraken met cliënten, onzekerheid

FLAZP

 

 • Bevat uitgebreide informatie over álles m.bt. het financiële luik als zelfstandig psycholoog: btw, sociale bijdragen, sociale rechten, belastingen,…
 • Laat je zien hoe je gemakkelijk zelf je boekhouding kan voeren en je belastingaangifte kan indienen.
 • Geeft je een duidelijk beeld van hoeveel je ongeveer maandelijks zal overhouden als zelfstandig psycholoog (in hoofd- of bijberoep).

The surest way

to make

your dreams

come true

is to live them

Praktische info

 

 • Voor deze combi deal betaal je €200. Je bespaart dus €50 ten opzicht van wanneer je beide cursussen afzonderlijk zou aankopen!
 • Na inschrijving krijg je onmiddellijk toegang tot het leerplatform en kan je meteen van start gaan met de cursussen.
 • Je krijgt minstens twee jaar toegang tot de cursussen en alle updates. Je kan de cursussen op je eigen tempo doorlopen en zo vaak bekijken als je wil.
 • De cursussen bestaan uit een combinatie van tekst en enkele korte video’s die duidelijk geordend staan op het online leerplatform.
 • Je ontvangt volledig uitgewerkte tabellen voor het bijhouden van je boekhouding én een tabel waarmee je kan simuleren hoeveel je maandelijks overhoudt (keuze uit Excel en Numbers).
 • Je krijgt toegang tot een gesloten Facebookgroep met alle cursisten, waar je vragen kan stellen en ervaringen kan uitwisselen.
 • Opgelet: de inhoud van deze cursussen focust op eenmanszaken, niet op vennootschappen!

Ontdek de sparkle

in jezelf en geef hem

alle ruimte

Wat anderen zeggen over deze cursus

De cursus gaf antwoord op alle vragen die ik als starter had (en soms nog heb), een echte aanrader! Ook als je nog twijfelt, vind je hierin alle info die je nodig hebt om weloverwogen een beslissing te nemen. De bijhorende Excel-bestanden zijn handig en gebruik ik ook erg veel. Meer dan zijn geld waard!

Stefanie De Winter

Ik heb ontzettend veel gehad aan de cursus. Jammer dat ik dit niet had ontdekt voor ik ben gestart. Ik had bv. al wat geld kunnen uitsparen of beter in orde zijn met een aantal dingen. Heel fijn hoe je dit duidelijk, overzichtelijk en met de nodige tools hebt ontwikkeld. Je openheid hierin over je eigen situatie is ook heel helpend om een beeld te vormen van de realiteit. Dikke merci!

Vorig jaar kocht ik jouw online cursus aan. Ik heb er al ontzettend veel aan gehad en ook nu bij het invullen van mijn personenbelasting helpt jouw video over het financiële luik mij enorm! Ik wou je even laten weten hoe dankbaar ik ben voor deze uitgebreide en heldere video’s. Prachtig werk!

Ik twijfelde vooraf wat over de aankoop van de cursus, maar voorlopig ben ik hier veel blijer mee dan met de startersgids van de vvkp die ik ook ooit kocht. Dank je wel dus alvast! Wat ik erg fijn vind is je eigen zoeken te kunnen lezen en horen (in de kleine stukjes die ik wel al even bekeek).

Wie maakte deze cursus?

Hey, ik ben Kim!

In 2016 startte ik als zelfstandig psycholoog. Eerst in bijberoep in een gehuurde praktijkruimte bij mijn huisarts, dan een tijdje in een groepspraktijk, en nu al enkele jaren in hoofdberoep in mijn eigen thuispraktijk.

Intussen heb ik dus uitgebreide ervaring met verschillende mogelijkheden wat betreft het werken als zelfstandig psycholoog. Maar ik herinner me nog goed dat het in het begin een hele zoektocht was. 

Urenlang zocht ik het internet af en sprokkelde ik informatie bij elkaar. Sommige dingen ontdekte ik pas toen ik al maanden of jaren bezig was. Intussen durf ik wel zeggen dat ik een ruime expertise heb in het werken als zelfstandig psycholoog, alsook in de boekhouding specifiek voor psychologen met een eenmanszaak.

In deze cursussen deel ik mijn expertise met jou, omdat ik jou die stresserende zoektocht wil besparen en je wil helpen om meteen een vlotte en vertrouwensvolle start te maken.

 Al gestart als zelfstandig psycholoog?

 

Als je enkel nog informatie over het financiële luik en de boekhouding als zelfstandig psycholoog zoekt, kan je de cursus FLAZP afzonderlijk bestellen.