Selecteer een pagina

Wil jij graag starten als zelfstandig psycholoog,
maar weet je niet hoe hieraan te beginnen of ben je nog te onzeker?

Of ben je al opgestart, maar bots je nog steeds
op veel twijfels en onzekerheden?

Dan help ik je graag vooruit!

Cursus 'Starten als zelfstandig psycholoog'


In deze videocursus deel ik alle info die je nodig hebt om te kunnen starten als zelfstandig psycholoog. Alle thema’s worden uitgebreid besproken, waaronder alle administratieve verplichtingen en het financiële en boekhoudkundige luik.
Ik deel ook mijn persoonlijke ervaringen en tips, met als doel jou te motiveren en te wapenen tegen mogelijke valkuilen! Je kan deze videocursus en het extra materiaal  op jouw tempo bekijken. Dankzij de cursus krijg je veel meer duidelijkheid en zekerheid, en een boost om nu eindelijk effectief van start te gaan!

Cursus 'Het financiële luik als zelfstandig psycholoog'

 

Werk jij als zelfstandig psycholoog, maar geraak je niet goed wijs uit het financiële aspect en je boekhouding?
Wil je graag je boekhouding zelf bijhouden, maar weet je niet goed hoe?
Of laat je je ondersteunen door een boekhouder, maar wil je zelf ook goed begrijpen hoe alles in elkaar zit?
Wil je meer zicht op je financiële situatie als zelfstandige? In deze cursus leg ik alles uitgebreid en duidelijk uit, in mensentaal, zodat jij zelf de regie over jouw boekhouding en financiën kan houden, en een duidelijk idee hebt van hoeveel je nu eigenlijk verdient. 

Begeleidingstraject 'Groeien als zelfstandig psycholoog'

We komen samen in een klein groepje van psychologen die net opgestart zijn als zelfstandige, maar nog worstelen. Ik help jullie met het ontdekken van jullie waarden en visie als psycholoog, zodat jullie de juiste én voldoende cliënten aantrekken.  Daarnaast staan we stil bij de praktische en administratieve aspecten die komen kijken bij het werken als zelfstandig psycholoog. Er is ruimte voor jullie onzekerheden en samen gaan we op zoek naar de ondersteuning die op dat moment het best bij jouw noden aansluit!  Op die manier kan je meteen efficiënt en met een gerust hart van start gaan als zelfstandig psycholoog!

Begeleide intervisie


We komen samen in een klein groepje waarbij ieder de tijd krijgt om een
vraag/thema in te brengen waar hij/zij als zelfstandig psycholoog tegenaan loopt. De anderen kunnen input geven of nieuwe inzichten stimuleren door de juiste vragen te stellen. Ik begeleid de intervisie, creëer een veilige sfeer, bewaak de tijd, regel alle praktische zaken, en zorg ervoor dat je met waardevolle input naar huis gaat. Ook denk ik met jullie mee vanuit mijn ervaring en kennis. Naast jouw eigen vraag, kan je natuurlijk ook veel leren uit de thema’s of vragen waar anderen mee worstelen, want vaak is het heel herkenbaar!

Individuele begeleiding

 

Werk jij als zelfstandig psycholoog en heb je nood aan persoonlijke begeleiding? Daarvoor kan je bij mij terecht. Ik weet uit ervaring dat er vaak veel onzekerheden en twijfels komen kijken bij het werken als zelfstandig psycholoog, zeker wanneer je recent gestart bent.  Tijdens de individuele begeleiding krijg je de ruimte om zelf een vraag/thema in te brengen waar als zelfstandig psycholoog tegenaan loopt. Dat kan echt over vanalles gaan, zolang het maar gerelateerd is aan je werk als zelfstandig psycholoog: onzekerheid, praktische dingen, thema’s waar je op vastloopt met cliënten… Ik geef dan tips vanuit mijn eigen ervaring, maar bied je ook een luisterend oor, erkenning, én ga met jou wat dieper in op onderliggende onzekerheden of moeilijkheden die jou misschien wel in de weg zitten, waardoor het ook echt een persoonlijk traject kan worden (dan zijn natuurlijk meerdere sessies nodig). Dit kan zowel online via een videogesprek als in mijn praktijk in Asse.