Selecteer een pagina

Wil jij graag starten als zelfstandig psycholoog,
maar weet je niet hoe hieraan te beginnen of ben je nog te onzeker?

Of ben je al opgestart, maar bots je nog steeds
op veel twijfels en onzekerheden?

Dan help ik je graag vooruit!

Cursus 'Starten als zelfstandig psycholoog'


In deze videocursus deel ik alle info die je nodig hebt om te kunnen starten als zelfstandig psycholoog. Alle thema’s worden uitgebreid besproken, waaronder alle administratieve verplichtingen en het financiële en boekhoudkundige luik.
Ik deel ook mijn persoonlijke ervaringen en tips, met als doel jou te motiveren en te wapenen tegen mogelijke valkuilen! Je kan deze videocursus en het extra materiaal  op jouw tempo bekijken. Dankzij de cursus krijg je veel meer duidelijkheid en zekerheid, en een boost om nu eindelijk effectief van start te gaan!

Begeleidingstraject 'Groeien als zelfstandig psycholoog'

We komen samen in een klein groepje van psychologen die net opgestart zijn als zelfstandige, maar nog worstelen. Ik help jullie met het ontdekken van jullie waarden en visie als psycholoog, zodat jullie de juiste én voldoende cliënten aantrekken.  Daarnaast staan we stil bij de praktische en administratieve aspecten die komen kijken bij het werken als zelfstandig psycholoog. Er is ruimte voor jullie onzekerheden en samen gaan we op zoek naar de ondersteuning die op dat moment het best bij jouw noden aansluit!  Op die manier kan je meteen efficiënt en met een gerust hart van start gaan als zelfstandig psycholoog!

Begeleide intervisie


We komen samen in een klein groepje waarbij ieder de tijd krijgt om een
vraag/thema in te brengen waar hij/zij als zelfstandig psycholoog tegenaan loopt. De anderen kunnen input geven of nieuwe inzichten stimuleren door de juiste vragen te stellen. Ik begeleid de intervisie, creëer een veilige sfeer, bewaak de tijd, regel alle praktische zaken, en zorg ervoor dat je met waardevolle input naar huis gaat. Ook denk ik met jullie mee vanuit mijn ervaring en kennis. Naast jouw eigen vraag, kan je natuurlijk ook veel leren uit de thema’s of vragen waar anderen mee worstelen, want vaak is het heel herkenbaar!