Selecteer een pagina

Voor wie?

Voor alle jonge en/of beginnende zelfstandige psychologen (in hoofd- of bijberoep) die met onzekerheden worstelen in verband met hun werk en nood hebben aan persoonlijke begeleiding.
Ook wanneer je graag wil starten als zelfstandig psycholoog maar merkt dat je tegengehouden wordt door onzekerheden en twijfels, kan ik jou op weg helpen.

  Waarom?

   Ik weet uit ervaring dat er vaak veel onzekerheden en twijfels komen kijken bij het werken als zelfstandig psycholoog, zeker wanneer je recent gestart bent. Vaak staan we er wat alleen voor als zelfstandige. Dan is het fijn om die worstelingen in een veilige omgeving te kunnen delen en samen op zoek te gaan naar mogelijkheden

  Wat kan je verwachten van deze individuele begeleiding?

  Tijdens de individuele begeleiding krijg je de ruimte om zelf een vraag/thema in te brengen waar als zelfstandig psycholoog tegenaan loopt. Dat kan echt over vanalles gaan, zolang het maar gerelateerd is aan je werk als zelfstandig psycholoog: onzekerheid, praktische dingen, thema’s waar je op vastloopt met cliënten… Ik geef dan tips vanuit mijn eigen ervaring, maar bied je ook een luisterend oor, erkenning, én ik ga met jou wat dieper in op onderliggende onzekerheden of moeilijkheden die jou misschien wel in de weg zitten, waardoor het ook echt een persoonlijk traject kan worden (dan zijn natuurlijk meerdere sessies nodig). In die zin kan het dus ook een vorm van leertherapie worden.

  Het is geen supervisie, dus volledige casusbesprekingen gaan we niet doen. Jouw onzekerheden bij bepaalde cliënten of thema’s kunnen zeker aan bod komen, maar voor uitgebreide casusbesprekingen verwijs ik je door naar een erkende supervisor.

  Prijs?

  • €60/sessie van 1 uur
  • Je ontvangt een factuur, die je als kost kan inbrengen als zelfstandige.

  Wanneer?

  Wanneer jij wil! Het is te zeggen: ik werk van maandag tot en met donderdag (en uitzonderlijk ook soms vrijdag) en heb enkel overdag (tijdens kantooruren) plaats vrij. Stuur me gerust een mailtje en geef jouw mogelijkheden door, dan zoeken we samen een gepast moment.

  Waar?

  • In mijn praktijk: Rampelberg 29, 1730 Asse
   • Makkelijk bereikbaar met de auto (dichtbij afrit Ternat) + gratis parkeren
   • Met de trein: station Asse op 1,6 km (te voet of met de bus)
  • OF via een online videogesprek

  Interesse?

  Stuur me gerust een mailtje (info@psychopraat.be) en dan plannen we een eerste gesprek in. Dat kan een eenmalig gesprek zijn als je een heel concrete vraag hebt of toch besluit om niet verder te gaan, maar waarschijnlijk zullen je onzekerheden of twijfels niet na één gesprek van de baan zijn. Als je een goed gevoel hebt bij het eerste gesprek, kunnen we dus nog een vervolggesprek plannen. Het is op dat vlak dus wat te vergelijken met supervisie: als er een klik is, is er de mogelijkheid om een traject aan te gaan samen, maar we evalueren elke keer en je bent vrij om te stoppen wanneer je wil.