Aanbod

Toen ik in 2016 kort na mijn afstuderen zelf opstartte als zelfstandige psychologe, merkte ik dat dit veel vragen en onzekerheden met zich meebracht. Ik zocht alles zelf uit en ploeterde me er doorheen, maar ik wil jou die extra tijd, moeite en onzekerheden besparen! Daarom bied ik volgende modules aan:

Infosessie ‘Starten als zelfstandig psycholoog’

Ik organiseer sinds januari 2018 infosessies waarin ik in één dag tijd alle informatie met jou deel die je nodig hebt om te kunnen starten als zelfstandig psycholoog. Daarnaast deel ik ook mijn persoonlijke ervaringen, met als doel jou te motiveren en te wapenen tegen mogelijke valkuilen!

Begeleidingstraject ‘Groeien als zelfstandig psycholoog’

Ik begeleid jou in je opstartproces als zelfstandig psycholoog. We komen 5 keer 3 uur samen in een klein groepje. Ik help jullie met het vinden van jullie missie, visie en doelgroep zodat jullie de juiste én voldoende cliënten aantrekken. We gaan natuurlijk kijken hoe je dat in de praktijk kan doen, toegepast op jou als persoon én op jouw doelgroep. Daarnaast staan we stil bij de praktische en administratieve aspecten die komen kijken bij het werken als zelfstandig psycholoog en geef ik een heleboel tips en ideeën vanuit mijn praktijkervaring. We staan ook stil bij jullie onzekerheden en gaan op zoek naar de ondersteuning die op dat moment het best bij jouw noden aansluit! Tijdens de laatste bijeenkomst is er tijd om alle zaken waar jullie nog op botsen op tafel te leggen. Op die manier kan je meteen efficiënt en met een gerust hart van start gaan als zelfstandig psycholoog!

Begeleide intervisie

We komen samen met een groepje van maximum 8 personen. Ieder krijgt tijd om een vraag/thema in te brengen waar hij/zij als (zelfstandig) psycholoog tegenaan loopt. Dat kan zowel over praktische als inhoudelijke zaken gaan. De anderen kunnen dan input geven of nieuwe inzichten stimuleren door de juiste vragen te stellen. Ik begeleid de intervisie, regel alle praktische zaken en zorg ervoor dat iedereen even veel aan bod komt en dat je met een duidelijk antwoord naar huis gaat. Ook denk ik met jullie mee vanuit mijn ervaring en kennis. Naast jouw eigen vraag, kan je natuurlijk ook veel leren uit de thema’s of vragen waar anderen mee worstelen, want vaak is het heel herkenbaar!