Persoonlijke update

21 dec 2017 | Persoonlijk | 0 Reacties

Dit artikel schreef ik in december, maar ik twijfelde om het online te zetten, maar nu wilde ik het toch graag nog online gooien!
Toen ik deze ochtend wakker werd, kreeg ik plots inspiratie voor een nieuw artikel. Enfin, inspiratie, het is te zeggen… Ik bedacht me dat het wel fijn zou zijn om even een persoonlijke update met jullie te delen. Want het is de laatste tijd nogal stil op Psychopraat, en dat komt omdat ik het zelf nogal druk heb.
Momenteel lig ik thuis in mijn zetel omdat ik eergisteren mijn vier wijsheidstanden heb laten weghalen, en ik kan je zeggen, dat is geen pleziertje! Het voelt een beetje alsof er een beest in mijn mond gestorven is of zo… Ik lig hier ook maar wat te liggen en dat is niets voor mij, dus hopelijk ben ik er snel weer helemaal bovenop!
Jullie zagen het misschien al ergens voorbij waaien, op maandag 8 januari organiseer ik mijn allereerste ‘live’ evenement, namelijk een infosessie rond starten als zelfstandig psycholoog. Een idee waar ik al langer mee in mijn hoofd zat, maar dat ik dan toch plots redelijk impulsief lanceerde! Gelukkig heb ik al een heel aantal inschrijvingen, maar het zal toch spannend blijven tot het voorbij is!
Verder heb ik het druk met werk. Ik werk nog steeds bij de bezoekruimte, wat soms best veel energie  van me vraagt, en ook in mijn praktijk is het heel erg druk de laatste tijd. Verder ben ik nog steeds bezig met een therapie-opleiding en ook die vraagt wel wat tijd. Gelukkig heb ik volgende week een weekje vakantie, hopelijk is mijn mond dan helemaal genezen en kan ik echt van mijn vakantie genieten. Hoewel ik natuurlijk ook al een heleboel ’taakjes’ gepland heb: mijn boekhouding in orde brengen, de infosessie verder voorbereiden, boeken lezen en taken maken voor mijn opleiding,… Maar dat moet natuurlijk ook gebeuren!
Verder ben ik een traject loopbaancoaching beginnen volgen voor mezelf. Ook dit heb ik redelijk impulsief beslist, vooral omdat ik erover twijfel om misschien volledig zelfstandig te beginnen. Dan zou ik mijn praktijk verder uitbouwen en eventueel ook met Psychopraat nog wat meer doen. Het organiseren van de infosessie is daar al een beetje een proefproject in.
Zo, dit was voor jullie misschien niet zo’n interessant artikel op inhoudelijk vlak, maar ik zelf vind het altijd fijn om de persoon achter de blog wat beter te leren kennen dus misschien vinden sommigen onder jullie dat ook wel fijn 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *