Selecteer een pagina

Nieuwsbrief

 

Dankzij de Psychopraat Nieuwsbrief krijg jij alle updates, informatie en inspiratie meteen in je mailbox, zodat je niets hoeft te missen! 

Vul hieronder je naam en mailadres in en klik op ‘Schrijf me in!’ om super makkelijk op de hoogte te blijven!

Facebook

 

Naast het Psychopraat Netwerk, heeft Psychopraat ook een gewone Facebookpagina die je kan liken of volgen. Ook via die weg kan je op de hoogte blijven van alle updates, en daar deel ik ook soms iets extra, zoals een interessante tekst of video, een foto van wat ik aan het doen ben,…  Het zou leuk zijn als je me daar wil volgen!

Netwerk

 

Ik richtte een gesloten Facebookgroep voor psychologen op, een echt Psychopraat Netwerk!
De bedoeling is dat we via deze weg in contact komen met collega’s om informatie en ervaringen uit te wisselen.
Intussen zijn we met meer dan 1000 leden, maar er heerst een fijne en veilige sfeer, waar ik zeker over blijf waken! 

Wil jij ook graag aansluiten bij het Psychopraat Netwerk? 
Klik dan op de knop hieronder en vraag (volledig gratis) je lidmaatschap aan! Gelieve de lidmaatschapvragen in te vullen, zodat ik zicht heb op wie toegang tot de groep wil.

Podcast

 

Net als op mijn blog bespreek ik in mijn podcast allerlei onderwerpen die te maken hebben met mijn werk als psychologe. Er komen heel uiteenlopende thema’s aan bod: mijn visie op bepaalde psychologische thema’s, mijn ervaringen en tips voor zelfstandig psychologen, maar ook interviews met andere inspirerende mensen. Eerlijkheid, authenticiteit, kwetsbaarheid en herkenbaarheid zijn ook hier mijn stokpaardje! Je kan de Psychopraat Podcast op verschillende platformen beluisteren (Anchor, Spotify, iTunes, Podcasts van Apple en Google,…). 

Instagram

Ook op Instagram kan je Psychopraat volgen! Je krijgt er een kijkje achter de schermen van mijn werk en leert mij wat beter kennen. Ik hou ook van de interactie die ik er met jullie kan hebben, dus aarzel niet om te reageren!