Selecteer een pagina

Psychopraat Nieuwsbrief

 

Dankzij de Psychopraat Nieuwsbrief krijg jij alle updates, informatie en inspiratie meteen in je mailbox, zodat je niets hoeft te missen! Vul hieronder je naam en mailadres in en klik op ‘Schrijf me in!’ om super makkelijk op de hoogte te blijven!

Psychopraat Netwerk

 

Ik richtte een gesloten Facebookgroep voor psychologen op, een echt Psychopraat Netwerk!
De bedoeling is dat we via die weg snel en efficiënt in contact kunnen komen met elkaar
(collega-psychologen, maar ook andere hulpverleners binnen de geestelijke gezondheidszorg zijn welkom).

We kunnen elkaar via deze groep vragen stellen, ervaringen delen en informatie uitwisselen.
Intussen zijn we met meer dan 1000 leden, maar er heerst een fijne en veilige sfeer, waar ik zeker over blijf waken! Er wordt actief geïnterageerd en altijd op een respectvolle en behulpzame manier.

Wil jij ook graag aansluiten bij het Psychopraat Netwerk? 
Klik dan op de knop hieronder en vraag (volledig gratis) je lidmaatschap aan!
Gelieve wel de lidmaatschapvragen in te vullen, zodat ik zicht heb op wie toegang tot de groep wil.

Psychopraat Podcast

 

Net als op mijn blog bespreek ik in mijn podcast allerlei onderwerpen die te maken hebben met mijn werk als psychologe. Er komen heel uiteenlopende thema’s aan bod: mijn visie op bepaalde psychologische thema’s, mijn ervaringen en tips voor zelfstandig psychologen, maar ook interviews met andere inspirerende mensen. Eerlijkheid, authenticiteit, kwetsbaarheid en herkenbaarheid zijn ook hier mijn stokpaardje! Je kan de Psychopraat Podcast op verschillende platformen beluisteren (Anchor, Spotify, iTunes, Podcasts van Apple en Google,…). 

Facebookpagina

 

Naast het Psychopraat Netwerk, heeft Psychopraat ook een gewone Facebookpagina die je kan liken of volgen. Ook via die weg kan je op de hoogte blijven van alle updates, en daar deel ik ook soms iets extra, zoals een interessante tekst of video, een foto van wat ik aan het doen ben,…  Het zou leuk zijn als je me daar wil volgen!

Instagram

Ook op Instagram kan je @Psychopraat volgen! Daar deel ik heel regelmatig foto’s en teksten over mijn dagelijks leven. Je krijgt er meer een kijkje ‘achter de schermen’ van mijn werk en leert mij ook als mens wat beter kennen. Ik hou ook van de interactie die gemakkelijk mogelijk is via dit kanaal, dus stuur me gerust een berichtje! Ik stel er ook regelmatig vragen via mijn stories (bv. een oproep naar vragen of ideeën voor een podcast aflevering), zodat ik jullie beter kan leren kennen en ook inspiratie van jullie kan krijgen en mij content kan afstemmen op jullie noden en vragen.